Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Rosmalen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Rosmalen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

ROSMALEN

Afvoer verstopt Rosmalen?

Afvoer verstopt Rosmalen? Een goede oplossing vinden voor een verstopte afvoer kan verwarrend zijn. Op het internet worden namelijk veel methodes, middelen en gereedschappen aangeboden. Het is soms niet duidelijk wat nu precies wél, en wat niet goed functioneert. Daarom helpen we je graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf niet uit? Of heb je gewoon liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Ontstoppen Rosmalen staat voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel direct naar 073 212 07 05 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Rosmalen

Heb jij te maken met een afvoerverstopping en woon je in Rosmalen en omstreken? Dan ben je bij ons absoluut aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Rosmalen, zijn snel ter plaatse. Daarnaast helpen wij jou graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor jouw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Rosmalen lost het op! Je kunt ons bereiken via  073 212 07 05 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Rosmalen Logo
Loodgieter ontstoppen Rosmalen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat er een verstopping zit. In sommige gevallen kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben daarom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 073 212 07 05. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Vaak worden elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd door een verstopping. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Wanneer ze gedroogd zijn, kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Rosmalen
Afvoer verstopt Rosmalen

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig zijn vrijwel alle afvoeren voorzien van een sifon. De sifon is de zwanenhals die op afvoerbuizen wordt gemonteerd als stankafsluiter. Het kan gebeuren dat de sifon niet meer goed werkt. Door een ophoping van troep kan dan een verstopping ontstaan. Hierdoor is er geen doorgang meer voor het water.

Dit probleem is relatief eenvoudig te verhelpen? Je kan de sifon loshalen. Haal het vuil uit de sifon. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Is het probleem nog niet verholpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Rosmalen.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe doe je dit? Gooi zuiveringszout in een emmer met warm water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je krijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Rosmalen Leiding
Riool ontstoppen Rosmalen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan een verstopte afvoer ook ontstoppen door gebruik te maken van de ouderwetse ontstopper.

Hoe doe je dit? Zet de plopper eerst op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Het is de bedoeling dat de verstopping hierdoor loskomt.

Heeft u hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Rosmalen om jouw klus te bespreken met onze experts via 073 212 07 05.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer te verhelpen is door gebruik te maken van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Je kan dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Ervaar je nog steeds problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 073 212 07 05. Dan zorgen wij voor de rest! Ontstoppingsdienst Rosmalen helpt je graag!

Graven riool Rosmalen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Er zijn diverse manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan bijvoorbeeld door een ophoping door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een andere optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Ook kan het voorkomen dat een boomwortel in een rioolleiding groeit. Dit komt vooral voor bij de riolering van oudere huizen. Dit komt omdat er destijds gebouwd is met gresbuizen.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij te maken met een verstopping en wil dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt? Bel dan direct naar 073 212 07 05.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door goed op te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen, maar gewoon in de daarvoor bestemde prullenbak te gooien.

De meeste verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 073 212 07 05.

Loodgieter Rosmalen Ontstoppen
WC ontstoppen Rosmalen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een snelle oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs hangt af van een aantal dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij komen altijd vooraf met een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij een directe oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 073 212 07 05.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-rosmalen

WC verstopt

Heb jij te maken met een wc verstopping? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Rosmalen. Wij zorgen voor een goede ontstopping. Maak direct een afspraak!

loodgieter-rosmalen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Rosmalen

Is er een afvoer die niet meer goed doorspoelt? En woon je in Rosmalen? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je om je verstopte afvoer te verhelpen!

loodgieter-in-rosmalen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Rosmalen

Woon jij in de buurt van Rosmalen? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-rosmalen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij te maken met een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de buurt van Rosmalen? Wij lossen de verstopping graag voor je op! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Rosmalen.

Loodgieter Rosmalen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Rosmalen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Rosmalen! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Rosmalen

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in de omgeving van Rosmalen aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 073 212 07 05.

Verstopping Rosmalen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Rosmalen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Rosmalen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Rosmalen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Rosmalen

Bij ons heeft Ontstoppen Rosmalen twee verstoppingen verholpen. Een verstopping in het riool en een verstopping in de wc. Wij zijn erg tevreden over de geleverde services. Goed Heel erg bedankt!

VV OJC Rosmalen

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppingsdienst Rosmalen.

Brandweer Rosmalen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

073 212 07 05

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Rosmalen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Rosmalen